• etamtrv@otenet.gr
 • +30 210 5986774

Απόκριες Ελλάδα

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 13:19

Απόκριες Ελλάδα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ   2020

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩΝ

                               =================================

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

KOMOTHNHAΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ- ΣΟΥΦΛΙ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

                 4ΗΜΕΡΗ                                                                            28/2 ΕΩΣ 2/3/20

                                          

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:15 π.μ από ΑΘΗΝΑ,   στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της   Λάρισας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ,   με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, για την πόλη της   ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από τον διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, όπου στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ για δείπνο και διαν/ση, με μικρή στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα επισκεφθούμε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης,   τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύμα προαιρετικά και χρόνος ελεύθερος να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού με   άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουμε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑΣ- μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία ΑNATOLIA της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
 • Τρία δείπνα ( το ένα εορταστικό ).
 • Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α. & Φόρος   διαμονής.

 

 

 

 

 

ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΜΕΛΕΝΙΚΟ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ   ΛΑΓΚΑΔΑ

                          4ΗΜΕΡΗ                                                                   28/2 ΕΩΣ 2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και συνεχίζουμε προσπερνώντας τη Θεσσαλονίκη, θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, με τελικό προορισμό το ΜΕΛΕΝΙΚΟ η ΜΕΛΝΙΚ, τη μικρότερη αλλά ίσως και πιο γραφική πόλη της Βουλγαρίας σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα Ελληνικά σύνορα του Προμαχώνα. Η Ρωμαϊκή γέφυρα, το παλιό χαμάμ, το φρούριο του ηγεμόνα Σλάβ, όπως και τα λείψανα μερικών εκκλησιών (που κάποτε ήταν 75), μαρτυρούν το πλούσιο παρελθόν της πόλης. Τα παλιά κτήρια του Μέλνικ εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους. Η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ακμή του Μελένικου οφειλόταν κυρίως στην εμπορία των κρασιών. Η καταπληκτική τους ποιότητα οφειλόταν κατά μεγάλο μέρος στον τρόπο διατήρησής τους μέσα στις υπόγειες στοές που μοιάζουν με λαβύρινθους και τις οποίες λάξευαν οι ίδιοι οι αμπελοκαλλιεργητές στον ασβεστολιθικό βράχο, πάνω στον οποίο «κάθονταν» τα σπίτια τους. Σε αυτές τις στοές η θερμοκρασία είναι πάντα σταθερή στους 9-15 βαθμούς, χειμώνα – καλοκαίρι. Οι περίφημες «Πυραμίδες του Μέλνικ» καλύπτουν τη μικρή κοιλάδα και δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα.   Αμέσως πορεία επιστροφής με κατεύθυνση τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, ένας μοναδικός υγροβιότοπος στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ,  ένα από τα σημαντικότερα   Μοναστήρια της Μακεδονίας. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο ΛΑΓΚΑΔΑ, για να παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός Δήμος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στους πρόποδες του Ολύμπου. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουμε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑΣ- μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

* Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* ( PHILIPPOS XENIA ).

* Τρία πρωινά σε μπουφέ και τρία δείπνα.

* Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.

* Αρχηγός συνοδός.

* Φ.Π.Α.

* Φόρος διαμονής.

 

 

 

ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ

                 4ΗΜΕΡΕΣ                                                                   28/2 ΕΩΣ 2/3/20

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:00 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά μέσω ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, παρακάμπτουμε τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ.. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το πολύ σπουδαίο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη αλλά και στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την Πλατεία Ελευθερίας. Γεύμα προαιρετικά   και επιστροφή   στην Καβάλα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, δείπνο, διαν/ση.    

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν καταλήξουμε στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού και τη μεγάλη παρέλαση με άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Eπιστροφή στην ΚΑΒΑΛΑ, μετά το   τέλος της   μεγάλης παρέλασης,   δείπνο, διασκέδαση, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη - επίσκεψη στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.

Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουμε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ- μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο   ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3* στην       πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ       και τρία δείπνα.
 • Σαρακοστιανό γεύμα       σε μπουφέ την       Καθαρά Δευτέρα.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος  διαμονής.

 

ΛΗΞΟΥΡΓΙΩΤΙΚΟ   ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

                

4ΗΜΕΡΕΣ                                                                28/2 ΕΩΣ 2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλονιά. Ενδιάμεση στάση στην Ακράτα , και στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για Κεφαλονιά. Άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

2Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού  βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο ,  και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για το Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο.

Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για το γραφικό Ληξούρι  με την φανταστική Καρναβαλική παρέλαση . Επιστροφή στο Αργοστόλι και το βράδυ προαιρετικά φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο. θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  Καταβόθρες .Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου  Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό Κουρκουμελάτα, και στο μοναστήρι του Αγ. Ανδρέα.  Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα για τα Κούλουμα.  Τελευταίος σταθμός μας ο Πόρος όπου αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για την Αθήνα .

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο   ξενοδοχείο « ΙΟΝΙΑΝ PLAZA » 3* στo AΡΓΟΣΤΟΛΙ.

Ακτοπλοϊκά   εισιτήρια από και προς την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Τρία πρωινά.

Αρχηγό – συνοδό.

Φ.Π.Α.

Φόρος διαμονής.

 

 

‘’ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ’’ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

                 3ΗΜΕΡΗ                                                              29/2   ΕΩΣ   2/3/20

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ νωρίς το πρωί ημίωρη στάση στον Ισθμό και συνεχίζουμε για Πάτρα - Κυλλήνη. Επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα παρακολούθηση αποκριάτικων εκδηλώσεων, καθώς επίσης και του Βενετσιάνικου γάμου. Πρόκειται για μία λαογραφική, εθιμοτυπική παράσταση, ένα δρώμενο που προκαλεί τη φαντασία μας και μας μεταφέρει στο 16ο αιώνα, ένα γάμο ευγενών Ζακυνθινών σε μια εποχή σημαντική για τον τόπο μας αφού σημάδεψε το νησί ιστορικά και πολιτικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,   δείπνο διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο Λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο εις την Ελευθερία». Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο «Φωτεινή Σάντρη». Επιστροφή στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την τρέλα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού με την παρέλαση αρμάτων και διάφορα άλλα δρώμενα καθώς και την κηδεία της Μάσκας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο διασκέδαση, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη, γεύμα   προαιρετικά με νηστίσιμα. Επιβίβαση στο ferry boat, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

*Μεταφορές-περιηγήσεις με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.

*Διαμονή, 2 διαν/σεις σε ξεν/χείο 4*.

*Δύο πρωινά &  δύο δείπνα.

*Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟ   και αντίστροφα.

*Αρχηγός - Συνοδός.

*Φ.Π.Α.

*Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΑ   ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΥΡΩΠΟΥ ( ΠΛΑΣΤΗΡΑ)

& ΤΑ ‘’ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ‘’ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΕΛΑΤΗ

    

3ΗΜΕΡΗ                                                                           29/2 ΕΩΣ 2/3/20

 

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή   της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ στη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη καταπράσινη διαδρομή μας συνεχίζεται με το γύρο της λίμνης, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, έχει έκταση περίπου 25.000 στρεμμάτων, βάθος περίπου 65 μέτρα, ενώ το φράγμα, έχει μήκος 220 μέτρα και ύψος 83 μέτρα. Με μια ακόμη μικρή στάση στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, ολοκληρώνεται μια ξεχωριστή διαδρομή, που μας οδηγεί στο βόρειο τμήμα της λίμνης και από εκεί μέσω   ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, σε μια περιοχή που θυμίζει Ελβετικό τοπίο,   με την ΕΛΑΤΗ χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μέτρων στο όρος Κόζιακας. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για περιπάτους παρακολούθηση αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο τοπικός Δήμος. Δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ για να επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές, ΒΑΡΛΑΑΜ και ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

* Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

* Διαμονή – (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*   στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

* Δύο πρωινά και δύο δείπνα.

                 * Αρχηγό – συνοδό.

* Φ.Π.Α. & Φόρο   διαμονής.    

’ΤΖΑΜΑΛΕΣ   ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ’’

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ - ΝΗΣΑΚΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

 

       3ΗΜΕΡΗ                                                                  29/2   ΕΩΣ   2/3/20

  

1Η HΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:45 π.μ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΙΟΥ και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε λίγο πριν την είσοδο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PALLADIO   στο κ΄έντρο της πόλης. Το βράδυ δείπνο και διασκέδαση, στο πολύ γνωστό μουσικό στέκι της πόλης ‘’ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ’’, διαν/ση.

2Η HΜΕΡΑ: Πρωινό και ανάβαση στα όμορφα χωριά του κεντρικού ΖΑΓΟΡΙΟΥ. Πρώτος σταθμός το ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΗ και το κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, για να ακολουθήσει το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα περπατήσουμε μέχρι την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να θαυμάσουμε το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, ένα σπάνιο τοπίο, καταπράσινο με τους κοφτερούς βράχους να καταλήγουν στο βάθος, στην κοίτη του ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφθούμε το νησάκι με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ – ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ. Το βράδυ περίπατοι στη κεντρική πλατεία και παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος της πόλης, διαν/ση.

3Η HΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα επιστροφής, με μια ξεχωριστή διαδρομή, να μας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, με τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και σε καφέ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

*Δύο διαν/σεις, στο ξενοδοχείο   PALLADIO 3*, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

*Δύο πρωινά σε μπουφέ.

*Έορταστικό αποκριάτικο δείπνο με ζωντανή μουσική στο ‘’ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ’’ των   Ιωαννίνων ‘’ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ’’   και γεύμα στην   παραδοσιακή ταβέρνα ‘’ ΟΞΙΑ’’ στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.

*Αρχηγό – συνοδό.

*Φ.Π.Α.

*Φόρος   διαμονής.                                                                                      

                                            

 

 

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ & ΧΑΣΚΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΜΙΚΡΗ / ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ - ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

   3ΗΜΕΡΗ                                                                 29/2   ΕΩΣ   2/3/20

        

1Η HΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Aκολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας – Τρικάλων, φθάνουμε   στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για   ΚΑΣΤΟΡΙΑ   Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η HΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε τα   γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Μέσω της νέας πλωτής γέφυρας θα γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά, ενώ λίγο αργότερα θα φθάσουμε   στο τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ και το βράδυ περπατώντας στην πόλη θα απολαύσουμε το τοπικό έθιμο <Μπουμπούνες> και < Χάσκαρης >, δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική σε ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση.

3Η HΜΕΡΑ: Πρωινό επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και   στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ –   ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

         ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

                          

                

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο   ΕUROPA 4* της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Ημιδιατροφή, 2 πρωινά και 2 δείπνα το ένα εορταστικό με ζωντανή μουσική, σε ταβέρνα της πόλης.

Αρχηγό – συνοδό.

Φ.Π.Α.  

Φόρος   διαμονής.

‘’ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ’’ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ  - ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΟΛΥΜΠΟΣ

 

      3ΗΜΕΡΗ                                                                  29/2   ΕΩΣ   2/3/20

            

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:15 π.μ από ΑΘΗΝΑ, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, στη συνέχεια μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα, στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό. Γεύμα προαιρετικά και καταλήγουμε στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς,   για να   τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, δείπνο,   διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΕΔΕΣΣΑ με τους περίφημους καταρράκτες. Αμέσως μετά φθάνουμε στη ΝΑΟΥΣΑ, όπου στην κεντρική πλατεία Καρατάσου θα απολαύσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το τοπικό έθιμο «ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ» που οργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, με μικρό ενδιάμεσο σταθμό την πόλη της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Ακολουθεί εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική,   διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό και ανάβαση στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ μέχρι την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, για να απολαύσουμε πανοραμικά την περιοχή και το Θερμαϊκό κόλπο, ακολουθεί μικρή επίσκεψη στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ και   επιστροφή στο ξεν/χείο μας, για το εορταστικό σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ. Αναχώρηση   για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή  διαδρομή, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της   ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

*Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE    

4* στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

* Ημιδιατροφή (2 πρωινά – 2 δείπνα, το ένα εορταστικό με ζωντανή μουσική).

* Γεύμα σε μπουφέ με σαρακοστιανά την Καθαρή Δευτέρα.

* Αρχηγός - συνοδός.

* Φ.Π.Α.  

* Φόρος διαμονής.                  

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ

                                              

3ΗΜΕΡΗ                                                                  29/2   ΕΩΣ   2/3/20

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:00 από το γραφείο μας, ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Άφιξη και επίσκεψη στην   επιβλητική καστροπολιτεία στις πλαγιές του ΤΑΥΓΕΤΟΥ, γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη ΣΚΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και εμείς θα τη γεμίσουμε ευχάριστα. Θα συνδυάσουμε λοιπόν μία όμορφη και ευχάριστη εκδρομή στη θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ , με τα επιβλητικά κάστρα, τα παλαιά πέτρινα αρχοντικά, το σπίτι του Γ.ΡΙΤΣΟΥ αλλά και τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, με το παραδοσιακό καρναβάλι των ΚΡΟΚΕΩΝ που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης, με εκδηλώσεις και παρέλαση αρμάτων. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ με το πολύ σπουδαίο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ, που έχει ως κύριο σκοπό να αναδείξει τον πολιτισμό και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής. Αμέσως μετά αναχώρηση για την ορεινή   καταπράσινη ΒΥΤΙΝΑ. Παραμονή γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο OASIS στη Σκάλα Λακωνίας.

Δύο πρωινά, δύο δείπνα( το ένα εορταστικό )

Αρχηγός – συνοδός.

Φ.Π.Α.

Φόρος   διαμονής.

                                                                    

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ   ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ - ΜΕΣΣΗΝΗ

       3ΗΜΕΡΗ                                                                29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8:00 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, με μια ευχάριστη παράκαμψη, στο ΙΣΑΡΙ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε την ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, την εκκλησία που στη σκέπη της έχουν φυτρώσει πανύψηλα δένδρα.   Γεύμα προαιρετικά και η διαδρομή συνεχίζεται για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μια όμορφη εκδρομή   ξεκινά στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η ΜΕΘΩΝΗ, η πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο, θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της. Ακολουθεί η γραφική και γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟΣ. Κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ» και επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ,   επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης και παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Δείπνο το βράδυ στην εορταστική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην κωμόπολη της ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ενώ λίγο αργότερα θα φθάσουμε στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ. Ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται στη ΜΑΝΗ, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές, και απόμακρα χιονισμένα βουνά, που κάνει την Καρδαμύλη ένα από τα ομορφότερα χωριά που αγναντεύουν τις ήρεμες θάλασσες και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού κόλπου. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ το μεσημέρι από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω Μεγαλόπολης – Τρίπολης με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

    

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4* .

Δύο πρωινά και δύο δείπνα, το ένα εορταστικό.

Αρχηγό – συνοδό.

Φ.Π.Α.

Φόρο διαμονής.

 

 

 

 

 

 

ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΜΠΟΥΡΑΝΙ   ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ

         3ΗΜΕΡΗ                                                                29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:30, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ,   γεύμα προαιρετικά και αμέσως μετά επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά την πόλη του ΒΟΛΟΥ και τον Παγασητικό. Νωρίς το βράδυ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο,   διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ και ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουμε στα ΧΑΝΙΑ, ολοκληρώνοντας έτσι την ‘’περιπλάνηση μας’’ στο ΠΗΛΙΟ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστρέφουμε στην πόλη του ΒΟΛΟΥ για να παρακολουθήσουμε   δρώμενα και αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος της πόλης.   Το βράδυ δείπνο   και διασκέδαση   στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον ΤΥΡΝΑΒΟ για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να παρακολουθήσουμε το παλαιό σατυρικό έθιμο ΄ΜΠΟΥΡΑΝΙ’. Μετά το μεσημέρι αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΠΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξεν/χείο PARK 4* του ΒΟΛΟΥ .
 • Δύο πρωινά.
 • Δύο δείπνα ( εορταστικό το ένα δείπνο).
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΙΤΕΑ – ΛΙΔΩΡΙΚΙ - ΑΜΦΙΣΣΑ - ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

 

       3ΗΜΕΡΗ                                                              29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:30, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ένα σύγχρονο μοναστήρι με συνεδριακό κέντρο, δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, Αγιογραφείο, Μουσείο ελληνορθόδοξης παράδοσης, Μουσείο Ναυμαχίας της Ναυπάκτου αλλά και μια υπερσύγχρονη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας για τις ανάγκες της Μονής. Επίσκεψη και λίγο αργότερα καταλήγουμε στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, με το γραφικό λιμανάκι, παραμονή γεύμα προαιρετικά.

Η όμορφη παραλιακή διαδρομή μας συνεχίζεται και μας οδηγεί στο ξενοδοχείο μας   στην ΙΤΕΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια πολύ όμορφη πανοραμική διαδρομή με θέα τη ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ, μας οδηγεί στο γραφικό ΛΙΔΩΡΙΚΙ. Μικρή   στάση - επίσκεψη και συνεχίζουμε   για την πόλη της ΑΜΦΙΣΣΑΣ, για να παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις,   που οργανώνει ο   δήμος της πόλης. Επιστροφή στο ξεν/χείο,   ξεκούραση, δείπνο και διασκέδαση, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, για να γιορτάσουμε τα κούλουμα με το παραδοσιακό έθιμο ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα   με ενδιάμεση στάση.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξεν/χείο  GALINI  3* στην ΙΤΕΑ.
 • Δύο πρωινά.
 • Δύο δείπνα.
 • Αρχηγός – Συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

 

  

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ!

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΛΑΙΟΣ AΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

ΕΔΕΣΣΑ - ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

        3ΗΜΕΡΗ                                                              29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:45 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και Λάρισας και συνεχίζουμε για   να καταλήξουμε το απόγευμα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους , χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ : Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις   μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη η και στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας,   ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Βόρρα (ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ). Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στην πόλη της   ΝΑΟΥΣΑΣ για να παρακολουθήσουμε το γνωστό ομώνυμο καρναβάλι και το παραδοσιακό έθιμο ‘’ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ’’. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος,   δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας.

3Η ΗΜΕΡΑ : Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα γιορτάσουμε τα κούλουμα,  στο Άλσος Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας.  Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για την μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Στη σκιά του αναπαύεται το απέραντο πράσινο του φυσικού χλοοτάπητα που συνυπάρχει με το άγριο αυτοφυές πυξάρι, τη φλαμουριά, τη βελανιδιά και το άφθονο νερό σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων. Αναχώρηση για Αθήνα με   ενδιάμεσες στάσεις   στη διαδρομή,   άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

            ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή των ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ.
 • Δύο πρωινά   σε μπουφέ.
 • Δύο δείπνα ( το ένα εορταστικό).
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α.   & Φόρος διαμονής.

 

              

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ   ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΡΟΥΣΟΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ

 

     3ΗΜΕΡΗ                                                             29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:45 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ και συνεχίζουμε για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, με μικρή παράκαμψη για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ   ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ, που βρίσκεται   στις βορεινές   πλαγιές του όρους ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ σε υψόμετρο 740 μέτρων, σε ένα τοπίο   απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς,

με μοναδική θέα στο Μαλιακό. Η διαδρομή μας ακολούθως από τις ράχες ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ μας οδηγεί στην όμορφη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο «ΕΛΒΕΤΙΑ» στο κέντρο της πόλης, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας. Δείπνο προαιρετικά σε   ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση.

2ΗΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΑΣ Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νότια του Καρπενησίου και δύο χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό και αποτελεί πνευματικό και προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Τυμφρηστού, η οποία είναι κατάφυτη από Έλατα. Επόμενος σταθμός το Μεγάλο Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720 μέτρων. Η πλατεία του χωριού με το πλατάνι προσφέρει εκπληκτική θέα προς την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη και τις κορυφές του όρους Χελιδώνα, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο με πλούσια εκθέματα λαϊκής τέχνης, εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Λίγο αργότερα θα γευματίσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικές σπεσιαλιτέ στο Νέο Μικρό Χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και στην πόλη με την αποκριάτικη ατμόσφαιρα, περίπατοι στην κεντρική πλατεία με τα μικρομάγαζα, με τοπικά προϊόντα και   είδη λαϊκής τέχνης. Προαιρετικά δείπνο και διασκέδαση το βράδυ, διαν/ση.

3ΗΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ιστορικό χωριό γραφικό χωριό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, τρία μόνο χιλιόμετρα από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, μια από τις πιο όμορφες και γαλήνιες περιοχές της Ευρυτανίας, με την τεχνητή λιμνούλα να δεσπόζει   στην πλατεία του χωριού. Αμέσως μετά αναχώρηση για την περιοχή του ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, όπου θα έχουμε γεύμα με σαρακοστιανά προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή – (2) διανυκτερεύσεις – στο ξενοδοχείο «ΕΛΒΕΤΙΑ» στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
 • Δύο πρωινά       σε μπουφέ.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α. &       Φόρος διαμονής.

 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ … ΣΤΑ   ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΡΑΧΘΟΣ - ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΑΡΤΑ

      3ΗΜΕΡΗ                                                              29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:45 από τα γραφεία μας, ημίωρη στάση στον Ισθμό και συνεχίζουμε μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη της Άρτας με το ιστορικό γεφύρι. Ενώ λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και   διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ :Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνική λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ – ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουμε στο σημείο που βρισκόταν το ιστορικό γεφύρι της πλάκας πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, ( καταστράφηκε στο μεγαλύτερο μέρος του από τις πλημμύρες) που ήταν ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι   στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διασκέδαση, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ για να γιορτάσουμε τα κούλουμα, η διαδρομή μας προς ΑΘΗΝΑ συνεχίζεται μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (2) διαν/σεις στο ξενοδοχείο   ΑRTA PALACE 4*.
 • Ημιδιατροφή / ( 2 ) πρωινά σε μπουφέ & ( 2) δείπνα, ένα εορταστικό.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ 5*

ΣΤΟ GRAND HOTEL PALACE ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ // ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΤΥΡΝΑΒΟ

 

       3ΗΜΕΡΗ                                                            29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:15 π.μ από ΑΘΗΝΑ, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα, στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα ξεκινά. Σύντομη περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, επίσκεψη - προσκύνημα στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και αναχώρηση για την πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Παρακολούθηση των εκδηλώσεων του Κοζανίτικου καρναβαλιού και της μεγάλης παρέλασης, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στην εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείο μας, για δείπνο, διασκέδαση και διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πλούσιο πρωινό με λαγάνα, Μακεδονικό χαλβά και πολλές άλλες λιχουδιές και αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ, για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό σατυρικό έθιμο ΜΠΟΥΡΑΝΙ. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

                            

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο   GRAND HOTEL PALACE 5*, της Θεσ/νικης.
 • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
 • Δύο δείπνα ( το ένα εορταστικό με   μουσική επένδυση από D.J. ).
 • Δωρεάν πρόσβαση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
 • Ελεύθερη χρήση του HELTH CLUB, με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα,

     σάουνα και γυμναστήριο.

 • Αρχηγός – Συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               ΑΠΟΚΡΙΕΣ   ΣΤΗ ‘’ ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ‘’

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ   ΓΡΑΦΙΚΟ   ΜΕΤΣΟΒΟ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ                                                                

    

                  3ΗΜΕΡΗ                                                           29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:45, στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και της ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και συνεχίζουμε για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ με τα γραφικό νησάκι (έξοδα πλοιαρίου ατομικά) που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Περίπατοι, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την   ‘ περιπλάνηση’ μας στον γύρω ορεινό όγκο. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο   τη χιονισμένη Πίνδο και ακολουθεί η ξακουστή ΣΑΜΑΡΙΝΑ,   ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5,02μ., από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών και   πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην Καλαμπάκα και την περιοχή της Λαμίας.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
 • Δύο πρωινά   στο ξενοδοχείο και δύο δείπνα σε παραδοσιακή ταβέρνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ

                ΛΙΜΝΗ   ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΠΑΡΓΑ – ΣΥΒΟΤΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

                  

                       3ΗΜΕΡΗ                                                        29/2   ΕΩΣ   2/3/20

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:15 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε για τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη στην   εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με τα κέρινα ομοιώματα της αναπαράστασης του ‘’κρυφού σχολειού’’ γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Ακολούθως μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, ΒΟΝΙΤΣΑΣ   ΑΚΤΙΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ θα φθάσουμε στην ΠΑΡΓΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ξεκινάμε για το όμορφο νησί, της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Πρώτος σταθμός η ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ και ακολουθεί το γραφικό ΝΥΔΡΙ. Αμέσως μετά επιστρέφουμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο τοπικός Δήμος, το γνωστό για τους κατοίκους του νησιού και όχι μόνο, καρναβάλι ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ. Επιστροφή   στην ΠΑΡΓΑ, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στα ΣΥΒΟΤΑ και συνεχίζουμε για Αθήνα μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με στάση - επίσκεψη στην πόλη του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Στη συνέχεια περνώντας την καλωδιακή γέφυρα ΑΝΤΙΡΙΟΥ- ΡΙΟΥ, φθάνουμε στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ για την τελευταία μας στάση, άφιξη στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

                                      

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διαν/σεις σε ξενοδοχείο 3* στην ΠΑΡΓΑ.
 • Δύο πρωινά και   δύο δείπνα σε επιλεγμένη ταβέρνα.
 • Αρχηγός- συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος   διαμονής.

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΤΟΛΟ & ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

   ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ - ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ - ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ

               2ΗΜΕΡΗ                                                                                   1 & 2/3/20

1Η HMEΡA: Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ, στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουμε για ΤΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του χωριού, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, για να παρακολουθήσουμε εκδηλώσεις και δρώμενα του ‘’ ΑΝΑΠΛΙΩΤΙΚΟΥ   ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ‘’. Επιστροφή στο   ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

2Η HMEΡA: Πρωινό και επίσκεψη στον   αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ,   σχετική παραμονή και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή ( 1 ) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στo TOΛΟ.
 • Ημιδιατροφή,   ένα πρωινό & ένα δείπνο.
 • Αρχηγός συνοδός. Φ.Π.Α. & Φόρο διαμονής.

=============================================================

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ   ΕΚΔΡΟΜΕΣ   ΑΠΟΚΡΕΩΝ

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ                

ΚΥΡΙΑΚΗ 1   ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση, και συνεχίζουμε για ΠΑΤΡΑ. Άφιξη, επίσκεψη της γνωστής ποτοποιίας ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ και μεταφορά στην πόλη για παρακολούθηση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού και της μεγάλης παρέλασης.Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη το βράδυ.                                                  

                                                                                                 ΤΙΜΗ   ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ   16 €

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ          

     ΚΥΡΙΑΚΗ 1   ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ, επίσκεψη   και αμέσως μετά για το ΠΑΛΑΜΗΔΙ, με τη μοναδική θέα στον Αργολικό κόλπο και το ΜΠΟΥΡΤΖΙ. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στην αποκριάτικη ατμόσφαιρα του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

                                                                                                   ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ   15 €

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ - ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ   2   ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση 07:30, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ και συνεχίζουμε για ΙΤΕΑ, μικρή στάση και καταλήγουμε στο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ. Παρακολούθηση   η και συμμετοχή για τους πιο τολμηρούς   του πρωτότυπου εθίμου με τα Αλευρομουντζουρώματα. Νωρίς το απόγευμα ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ  με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.                               ΤΙΜΗ   ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 16 €

                                                                                

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΗΒΑ   / ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ //   ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ   2 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση 08:00, για ΧΑΛΚΙΔΑ. Στάση και συνεχίζουμε   για ΘΗΒΑ. Παραμονή - επίσκεψη, παρακολούθηση των εκδηλώσεων του ‘’Βλάχικου Γάμου’’, που αποτελεί σατυρική παραλλαγή τέλεσης ποιμενικού γάμου και εμφανίζεται σαν αποκριάτικο έθιμο από τα μέσα του 19ου αιώνα στην πόλη της Θήβας. Νωρίς το απόγευμα ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ .                                                                                                  

                                                                                                      ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 15 €