• etamtrv@otenet.gr
 • +30 210 5986774

ΟΔΙΚΕΣ

Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική

espa logo

        

 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ"

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ:  03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 2 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, μέσω της κρεμαστής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ. Με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, θα φθάσουμε στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και τη λίμνη Παμβώτιδα όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά ) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό άλλη μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά με την επίσκεψη μας, στο νεώτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας στο ΑΝΗΛΙΟ, που βρίσκεται δέκα έξι μόνο χιλιόμετρα από το Μέτσοβο και σε υψόμετρο 1650 μέτρων, στις πλαγιές της Πίνδου. Εδώ θα έχουμε χρόνο να παίξουμε με το χιόνι και να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές. Πορεία επιστροφής, μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση και συνεχίζουμε για Αθήνα με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση Μονόκλινου
Δωματίου
3ο άτομο εώς 12 ετών
98€ + 30€ 85€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
 • Διαμονή, (1) διαν/ση, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
 • Ένα πρωινό σε μπουφέ .
 • Ένα δείπνο σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής

OΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ & ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΒΥΤΙΝΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ:  27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 2 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για ΒΥΤΙΝΑ. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.033 μέτρων, στο όρος Μαίναλο, σε μια κατάφυτη περιοχή όπου δεσπόζουν πεύκα, έλατα και καστανιές. Αποτελεί ένα από τα αξιολογότερα ορεινά θέρετρα της Πελοποννήσου, παραμονή, επίσκεψη. Αμέσως μετά μια πολύ όμορφη καταπράσινη διαδρομή, που περνά από τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ μας οδηγεί στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος, για γεύμα προαιρετικά και ελεύθερη επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο, για να δούμε τα κτίσματα που οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν ως τόπους λατρείας, άθλησης, συνεδρίων κ.α. Μπορούμε επίσης να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και να δούμε από κοντά αρχαία εκθέματα με πιο σημαντικά, τον Ερμή του Πραξιτέλους, ένα από τα πιο ονομαστά αρχαία αγάλματα, την Νίκη του Παιωνίου, ένα από τα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής πλαστικής και τον γλυπτό διάκοσμο του Ναού του Διός, ένα από τα ωραιότερα σύνολα που σώζονται από την αρχαία ελληνική τέχνη. Δείπνο το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στις Βάσσες της αρχαίας Φιγαλίας, όπου σε υψόμετρο 1130 μέτρων στέκει αγέρωχος και αειθαλής ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα. Εμπνευστής και κατασκευαστής του ναού θεωρείται ο Ικτίνος, μέγας αρχιτέκτονας της αρχαιότητας, που μαζί με τον Καλλικράτη σχεδίασε τον Παρθενώνα. Το στολίδι αυτό της αρχιτεκτονικής θα γνωρίσουμε σήμερα, που ήταν και το πρώτο από τα θαυμαστά μνημεία της Ελλάδας, το οποίο αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, το 1986. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό της ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, που ξεχωρίζει για τον μεσαιωνικό της χαρακτήρα με τα παραδοσιακά σπίτια, το κάστρο και τις βυζαντινού ρυθμού εκκλησίες. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την ΤΡΙΠΟΛΗ, ενώ με την τελευταία μας στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση Μονόκλινου
Δωματίου
3ο άτομο εώς 12 ετών
98€ + 25€ 90€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο OLYMPIA PALACE 4* στην AΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
 • Ημιδιατροφή, 1 πρωινό & 1 δείπνο.
 • Αρχηγός- συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ:  20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 2 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, για να απολαύσουμε τον πρωινό καφέ με φόντο τα χιονισμένα τοπία. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ. Νωρίς το μεσημέρι θα βρεθούμε στην ιστορική κωμόπολη για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά η διαδρομή μας προς την πόλη των Πατρών, όπου θα έχουμε και την τελευταία μας στάση για τον απογευματινό καφέ, πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία Γριμπόβου στην πόλη της Ναυπάκτου. Τακτοποίηση, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στο γραφικό λιμανάκι με το κάστρο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στην περιοχή ΣΚΑΛΑ, έξι μόνο χιλιόμετρα από την πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, με μοναδική θέα προς την Αχαϊκή πρωτεύουσα και την καλωδιακή γέφυρα ΑΝΤΙΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το όμορφο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί πορεία προς την Αθήνα, με ενδιάμεση στάση στην κοσμοπολίτικη ΑΡΑΧΩΒΑ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση Μονόκλινου
Δωματίου
3ο άτομο εώς 12 ετών
78€ + 22€ 68€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
 • Ένα πρωινό σε μπουφέ.
 • Αρχηγός- συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής