• etamtrv@otenet.gr
 • +30 210 5986774

ΟΔΙΚΕΣ

Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική

espa logo

        

 

ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ – ΔΡΑΜΑ - ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για τον γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος σταθμός ο ΛΙΜΕΝΑΣ και συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ - ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η διαδρομή μας ακολούθως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ.. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή - προσκύνημα και συνεχίζουμε για την επίσκεψη μας στο Σπήλαιο πηγών Αγγίτη, που είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου, με μήκος 11 χιλιόμετρα και βρίσκεται στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο σε μήκος 500 μέτρων ενώ συνολικά εκτείνεται σε μήκος άνω των 10 χιλιομέτρων. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την Πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας την ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή ευχάριστη παράκαμψη, στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου
3ο άτομο ως 12 ετών
215€ + 60€ 195€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3* της ΚΑΒΑΛΑΣ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ & τρία δείπνα.
 • Εισιτήρια πλοίου για τη ΘΑΣΟ.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ & ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΓΕΦΥΡΙ ΖΙΑΚΑ
ΠΕΡΙΒΟΛΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:15, μικρή στάση στην περιοχή του Σχηματαρίου και της Λαμίας και συνεχίζουμε για μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα και την ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, στην ανατολική πλευρά όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά αφήνουμε τα όμορφα τοπία με την πυκνή βλάστηση και αναχωρούμε για τον πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη. Αργά το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το δίτοξο πέτρινο γεφύρι του Ζιάκα. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο περιβόλι που θα αποτελέσει την αφετηρία της εξαιρετικής εκδρομής μας, που συνδυάζει πορεία με τζιπ 4Χ4 αλλά και ελαφριά πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Ξεκινώντας από τα όρια του πυρήνα θα διασχίσουμε την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης προς το Αρκουδόρεμα θα ενημερωθούμε από τους εξειδικευμένους δασοπόνους για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού όπως τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα και θα γνωρίσουμε τη δενδροχρονολόγηση αλλά και τα σπάνια είδη μανιταριών. Θα αποχαιρετίσουμε τη κοιλάδα με ένα πολύ γευστικό ελαφρύ γεύμα ( πικ – νικ), σε ένα τοπίο καταπληκτικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ στις πλαγιές του Κόζιακα, ΠΥΛΗ και ΕΛΑΤΗ, χτισμένα σε ένα καταπράσινο τοπίο, "πνιγμένο" στα έλατα. Ακολουθεί πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου
3ο άτομο ως 12 ετών
199€ + 50€ 185€
Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις εως 13.05.23

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Κ. FAMISSI 4* της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
 • Η εκδρομή με τα ΤΖΙΠ 4Χ4 στη Βάλια Κάλντα.
 • Το ελαφρύ γεύμα στο δάσος ( πικ – νικ).
 • Αμοιβή εξειδικευμένου δασοπόνου για την ξενάγηση στο δάσος .
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι διαμονής.

ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΠΟ ΤΟ "ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:30, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για ΒΟΛΟ, χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα, επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Μετάβαση νωρίς το πρωί στο λιμανάκι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ή του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, από όπου με τουριστικό πλοιάριο θα κάνουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΧΩΡΑ της ΣΚΙΑΘΟΥ, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, αλλά και την όμορφη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στο λιμάνι αναχώρησης και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στις ΜΗΛΙΕΣ, ιστορικό χωριό με πολλές ομορφιές, χτισμένο σε μια κατάφυτη πλευρά του Πηλίου και σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 250 μ. στο χαμηλότερο σημείο του (περιοχή σιδηροδρομικού σταθμού) μέχρι 450 μ. περίπου στο υψηλότερο. Πρόκειται για κεφαλοχώρι της περιοχής, γεμάτο μηλιές, καστανιές και λιόδεντρα, με υπέροχη θέα προς τον Παγασητικό κόλπο και το νότιο Πήλιο. Αμέσως μετά στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με στάση στην όμορφη παραλία των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ και σε ΚΑΦΕ στην περιοχή του Σχηματαρίου, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

Ξενοδοχείοσε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου
3ο άτομο ως 12 ετών
TOKALIS 3* 159€ + 50€ 139€
PARK 4* 185€ + 50€ 125€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PARK 4* στο Βόλο ή στο ξενοδοχείο TOKALIS 3* στην παραλία της ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε μπουφέ.
 • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την εκδρομή στη ΣΚΙΑΘΟ.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση 07:30 για ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, με ενδιάμεση στάση. 'Αφιξη επιβίβαση στο καραβάκι για επίσκεψη στα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια. Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα είναι η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα που ονομάζονται Ποντικονήσια. Στην περιήγησή μας θα δούμε το ναυάγιο, τις φώκιες, απομεινάρια αρχαίου οικισμού, τον Φάρο και γύρω του σκορπισμένα ερείπια της Ιεράς Μονής του 12ου αιώνα μ.Χ, που μόνασε ο Όσιος Γρηγόριος ο Μυροβλήτης. Στη Μανολιά βρίσκεται η οργανωμένη παραλία και μπορείτε να βρείτε φαγητό και μεζεδάκια. Το μεσημέρι επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, σχετική παραμονή και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 35€

Σημείωση: Περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του τουριστικού πλοιαρίου .

 

 

ΠΑΛΑΜΗΔΙ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση στις 08:00 για ΙΣΘΜΟ, στάση. Συνεχίζουμε μέσω ΑΡΓΟΥΣ για ΠΑΛΑΜΗΔΙ, με την εκπληκτική θέα στον Αργολικό κόλπο και το ΜΠΟΥΡΤΖΙ. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΤΟΛΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 20€

 

 

ΚΥΘΝΟΣ // ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ - ΧΩΡΑ - ΛΟΥΤΡΑ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι του Λαυρίου, απόπλους ( για Μέριχα, το λιμάνι της ΚΥΘΝΟΥ. Η γνωριμία μας με το νησί ξεκινά με επίσκεψη, προσκύνημα στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ και συνεχίζεται με τη ΧΩΡΑ η ΜΕΣΑΡΙΑ, κτισμένη αμφιθετρικά στην πλαγιά ενός λόφου, με μικρές πλατείες, γραφικά δρομάκια, καμάρες και ανεμόμυλους να δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα. Επόμενος σταθμός τα ΛΟΥΤΡΑ, γνωστά και για τις ιαματικές τους πηγές και την πολύ όμορφη παραλία τους, όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε αλλά και να γευματίσουμε προαιρετικά. Η επιστροφή μας το απόγευμα στο Μέριχα, σχετική παραμονή και απόπλους για ΛΑΥΡΙΟ, άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 60€

Περιλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πλοίου, ΛΑΥΡΙΟ - ΚΥΘΝΟ - ΛΑΥΡΙΟ.

 

 

"ΑΠΟΔΡΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΖΙΑ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι του Λαυρίου, απόπλους για το όμορφο νησί των δυτικών Κυκλάδων, άφιξη στο λιμάνι της Τζιας. Η περιήγηση - γνωριμία με το νησί ξεκινά από την Χώρα – Ιουλίδα. Παραμονή για περπάτημα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και για όσους επιθυμούν έως τον Λέοντα της Ιουλίδας. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τον τουριστικό οικισμό Κούνδουρο, ενώ η διαδρομή μας θα περάσει από το Γιαλισκάρι και το κοσμοπολίτικο Βουρκάρι. πριν καταλήξουμε στον ΟΤΖΙΑ για κολύμπι και φαγητό. Αργά το απόγευμα θα γίνει η επιβίβαση στο F/B για την επιστροφή στο λιμάνι του ΛΑΥΡΙΟΥ και συνεχίζουμε για Αθήνα, άφιξη αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 50€

Περιλαμβάνονται και τα εισιτήρια F/B ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ.

 

 

ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ - ΡΟΒΙΕΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση στις 07:30, στάση στην παραλία της ΑΡΤΑΚΗΣ και συνεχίζουμε για ΠΡΟΚΟΠΙ, επίσκεψη, προσκύνημα στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ. Επόμενος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΔΙΔ και οι ΡΟΒΙΕΣ όπου θα γευματίσουμε προαιρετικά. Η επιστροφή μας μέσω ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΡΚΙΤΣΑΣ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 30€

Περιλαμβάνονται και τα εισιτήρια F/B ΑΔΗΨΟΥ - ΑΡΚΙΤΣΑΣ .